Glad Teenagefamilie

Vi hører mange sige, at teenagetiden er en krigszone, og en rædselsfuld tid, der bare skal overstås.

Teenageforældre møder ofte lukkede døre og teenagere, der kun gider snakke og være sammen med eller online med vennerne, se utube, spille computer etc. Hårde ord, ligegyldighed og dårlig kommunikation bliver hverdag, og familieharmoni og glæde er noget, man helt har glemt, hvordan føles. Men sådan behøver det ikke at være.

I SofusHuset kan I få hjælp til, hvordan I og jeres teenager kan finde tilbage til hinanden igen, så der kan komme mere ro og livsglæde ind i hverdagen. Så I kan blive en glad teenagefamilie. Kontakt sofushuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk for at høre mere eller bestille en tid.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Mange teenagere føler sig misforstået

Min erfaring viser, at teenagere ofte føler sig misforståede og forkerte. Mange føler også en mangel på mening og retning i livet, hvilket kan skabe stor frustration, utryghed og bekymring.
Behovet for at føle sig accepteret og inkluderet af omgivelserne vokser i denne periode, og indeni føler mange teenagere sig både skrøbelige og sårbare. Og hvis de samtidig løbende oplever at blive skældt meget ud hjemme (fordi de stiller sig spørgende og (ofte meget) modvillige overfor krav og pligter), så væbner de sig typisk med vrede og vrangvillighed og lukker indimellem helt af for kommunikation og imødekommenhed i forhold til deres forældre. Det kan gøre de fleste teenageforældre fortvivlede og give grå hår i hovedet, og samtidig hindrer det harmoni, glæde, samvær samt sammenhold i en familie. Det er ikke rart, for hverken teenager eller forældre.

I SofusHuset har jeg mange års erfaringer med at hjælpe familier til at genfinde hinanden. Jeg kan hjælpe jer, så I igen (eller for første gang) kan blive en glad teenagefamilie: Kontakt sofushuset på tlf. 70-70 50 65 for at høre mere eller skriv til info@sofushuset.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Det er også muligt at booke tider online på www.sofushuset.dk. Første samtale skal dog gerne aftale i telefonen eller skriftligt.

Bliv kontaktet