Forældre i førersædet – bliv styrket i grænsesætning og vejledning af dit barn

Mange forældre til særligt teenagere og unge oplever på et tidspunkt, at de mister grebet om situationen. Dit barn vil ikke høre efter, nægter at gøre, hvad der bliver sagt og kører fuldstændig sit eget løb. Som forældre kan man føle sig totalt magtesløs i sådanne situationer.

En far til en dreng, der var i forløb i SofusHuset sagde engang: ”Det er som om, man bare er smidt om på bagsædet af sin egen bil, og ikke har fat i rattet mere.”

I Sofushuset kan du få hjælp til at finde tilbage til førersædet.
Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Vi giver dig hjælp og vejledning til, hvordan du kan få kontakt til dit barn og blive styrket i bl.a. grænsesætning og god kommunikation med dit barn.

Det kan være, at du som forælder oplever, at der er bestemte tidspunkter i dagligdagen, der altid går op i røg – f.eks., når din teenagers computer/IPad, PlayStation skal slukkes, når der skal laves lektier, eller der skal børstes tænder, hjælpes til med opvasken og lign..
Få hjælp til dette og mere i SofusHuset.

Vi skræddersyer forløb til både dig (og dit barn, hvis der er brug for det), som kan styrke dig/jer i hverdagen og give dig redskaber, råd og vejledning til at få hverdagen med dit barn til at glide lettere.

Teenageårene behøver ikke være strenge

Nogle tror fejlagtigt, at teenageårene SKAL være hårde. Dette er langt fra sandt. Med de rette redskaber og god og konstruktiv kommunikation med dit barn, kan der skabes basis for mere harmoni, ro og glæde i familien.

Bliv kontaktet