Børn og unge med lav selvtillid og lavt selvværd

Selvtillid og selvværd hos børn og unge er fundamentet for en god og succesfuld skolegang

At føle, at man er noget værd smitter først og fremmest positivt af på den måde, man er sammen med andre på. Og at få hjælp til at booste sit selvværd kan derfor være med til at skabe positive forbedringer for dit barns sociale relationer og måder at være sammen med andre på – også i klassen, hvad enten det er i folkeskolen eller på en videregående uddannelse.
Samtidig kan øget selvværd være med til at ændre dit barns status i klassen – både fagligt og socialt – og derigennem skabe større skolemotivation. På samme måde sætter børn og unges selvtillid og selvværd skub i den faglige udvikling og gør, at dit barn vil få lettere ved at lære, fordi det ofte er netop manglende selvtillid og selvværd, der gør, at dit barn kan have lave forventninger til sig selv, have svært ved at tro på sig selv og egne evner og derfor være mere tilbøjelig til at give op.

I sofushuset tilbyder vi målrettede forløb, hvor vi arbejder sideløbende med børn og unges selvværd (den, jeg er) og selvtillid (det jeg kan), så vi kan hjælpe dit barn til meget større glæde og motivation i hverdagen – både i forhold til skole og fritid. Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk. Du kan også booke tider online på www.sofushuset.dk. Dog skal den første samtale gerne aftales telefonisk eller skriftligt.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Manglende selvtillid og selvværd hos børn og unge kan fjerne eller nedsætte livsglæden

Når selvtilliden og selvværdet halter, ryger livsglæden ofte med i faldet. Humøret daler, lyset forsvinder fra øjnene, og som forældre kan man blot se til, mens ens barn bliver mere og mere trist og enten indelukket eller udadreagerende. Det kan være svært at vide, hvordan man guider sit barn bedst muligt i disse perioder. I SofusHuset kan du få hjælp til begge dele. Både til dit barn og dig selv. Som forælder kan du f.eks. få coaching, råd og vejledning til, hvordan du støtter dit barn bedst muligt i processen. 

Det er muligt som forælder selv at komme i forløb, hvis der er barrierer eller udfordringer, som man synes at blive ved med at støde ind i igen og igen. Dette kan indimellem skyldes, at der ligger ting i din egen historik og opvækst, som har brug for at blive clearet. I SofusHuset tilbyder vi effektive teknikker til dette. Teknikker, der gør, at du ikke behøver at gennemgå hele din barndom og historik, men som kan fjerne f.eks. traumatiske oplevelser eller følelsesmæssigt hæmmende minder fra nervesystemet. Dette gør, at du meget lettere kan slippe de områder fra din egen historie, der kan virke hæmmende på dit og dit barns relation.

Læs mere om dette her: ”Slip din egen bagage og få et bedre forhold til dit barn”

Hvis du mener, at dit barn kunne have brug for mere selvtillid og selvværd, så ring og få en snak på tlf. 70 70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dit barn til at få det bedre og blive mere glad for at gå i skole.

Bliv kontaktet