Find dit potentiale – og dit ståsted I livet

Hvem er jeg, hvad kan jeg og hvad rummer jeg af muligheder?

Det kan være en udfordring for mange at finde ud af, hvor de rigtigt hører hjemme – både arbejds-og uddannelsesmæssigt, om de har valgt rigtigt i livet, og om de får udnyttet deres iboende potentiale. Mange er faktisk i tvivl om, hvad deres potentiale i virkeligheden er.

Andre har fundet deres vej, men er gået i stå og har brug for hjælp til at komme videre.
At finde sit ståsted og potentiale kan også handle om kærlighed, identitet og spiritualitet.

I SofusHuset kan du finde den støtte, hjælp og vejledning, du har brug for, når du skal finde ”hjem til dig selv”, have tændt for din indre GPS og have lokaliseret dine styrker og potentialer, samt fjernet de blokeringer, der måske står i vejen for din videre udvikling.

Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Går du med et eller flere af følgende spørgsmål kunne sådan et forløb måske være noget for dig:

  • Hvad er egentlig mit potentiale, og hvordan udvikler jeg dette?
  • Hvordan finder jeg min rette plads og ståsted i livet?
  • Hvilken vej, skal jeg gå?
  • Træffer jeg de rigtige valg?
  • Er jeg gået i den rigtige retning i mit liv?
  • Hvordan vender jeg om og finder en anden vej – jeg ved ikke, hvad jeg er god til?
  • Jeg mangler et kompas og hjælp til at kunne finde og se en dybere mening med det hele – hvad gør jeg?
  • Jeg har fundet min vej, men er gået i stå/mærker en blokering – hvad gør jeg?

Disse spørgsmål og mange flere, møder jeg ofte i mit arbejde med unge og voksne, der leder efter den rigtige vej i livet.

Er du nysgerrig på den, du egentlig er? – nysgerrig efter at finde dit eget potentiale, finde ind til kernen i dig selv, finde din egen essens og dit helt eget meningsfulde ståsted?

Ring til SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til mig på info@sofushuset.dk. Så skræddersyer jeg et forløb til dig, der hjælper dig med at finde dit indre potentiale og et kompas, der kan guide dig frem i den rigtige retning.

Aktivér dit kompas
Svarene ligger altid gemt inde i os selv. Selvom vi ikke synes, vi kan se eller mærke det. Nogle gange har vi blot brug for lidt hjælp til at få aktiveret denne viden, så vi kan begynde selv at kunne navigere i den rigtige retning. Andre gange er der brug for, at man bliver guidet hele vejen. Begge dele er muligt i SofusHuset.

Hvis du har brug for hjælp til at finde dit potentiale og ståsted i livet og/eller har brug for hjælp til at træffe de rigtige valg, så kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@Sofushuset.dk og hør mere eller bestil en tid.

Hvor lang tid tager det?

Der er mange i SofusHuset, der er dybt dedikerede til at finde deres egen meningsfulde vej i livet, men vejen er også forskellig fra menneske til menneske. Nogle arbejder i korte ryk med pauseperioder, andre har brug for længerevarende og mere stabile forløb. Det er dig, der er bossen, og har du brug for hjælp, så finder vi sammen ud af, hvad der er behov for. Dine behov kan også forandre sig undervejs. Nogle gange får man brug for en reflektionspause og give sig tid til at overveje og reflektere over nye indsigter, før man går videre. Andre vil bare ”i mål” med det samme.

Samtalerne

Erfaring viser, at de længerevarende samtaler er dem, der giver den største tilfredsstillelse. De fleste finder, at 1 time ad gangen er for lidt og vælger min. 1,5 eller 2 timer pr. gang. Men flere vælger også 3 eller 4 timer pr. gang og kommer så med større mellemrum imellem sessionerne.

Mulighed for en hel dag i Sofushuset
De, der kommer langvejs fra, fra f.eks. – Sjælland og Fyn samt Nord- og Syddanmark – vælger også 5 eller 6 timer i streg, hvor vi virkelig kommer i dybden med de store spørgsmål i livet (se bl.a. i rullemenuen: En hel dag i SofusHuset – velvære, selvudvikling og afslapning). Sådan en dag kan tilpasses dine nøjagtige behov, og kan også være en intensiv selvudviklingsdag, hvor samtalen og og særlige redskaber til at understøtte dine ønsker tages i anvendelse.

Nogle overnatter i byen og tager en fuld dag mere næste dag og kommer så igen efter en eller flere måneder på samme måde. Det er dybt tilfredsstillende ikke at skulle stoppe midt i meningsfulde samtaler, men at kunne dykke ned og virkelig nå dybe indsigter og nå frem til vigtige erkendelser omkring sig selv, sine egne behov og dybereliggende ønsker og potentialer. Folk bliver overraskede over, hvor hurtigt tiden flyver, med den måde der arbejdes på. Vi holder selvfølgelig pauser og spiser/drikker løbende efter behov. Det er nogle fantastiske dage og kan virkelig anbefales.

Inddragelse af redskabsterapi ved længerevarende sessioner

Jeg kombinerer stort set altid disse længerevarende samtaler (fra 2-3 timer og opefter) med forskellige stærke teknikker, der virkelig booster resultaterne. Det er, hvad jeg kalder redskabsterapi. Her lærer man effektfulde teknikker, som man kan bruge resten af sit liv. Kombinationen med disse teknikker og øvelser gør, at de længerevarende samtaler og dage flyder fantastisk. De skaber ro, fordybelse, afstresning og styrke, og samtidig gør de det muligt for dig at mærke konkrete fysiske forandringer med det samme – også mentalt. Folk er altid meget overraskede over effekten af disse teknikker.

Skræddersyede forløb

Man vælger selvfølgelig altid selv, hvad man foretrækker time- og frekvensmæssigt. Nogle synes, at de lange intensive samtaler er skønne, og så kommer de lidt sjældnere. Andre kan godt li’ at komme hver uge i 2-3 timer eller hver 2./3. uge. Enkelte vælger 1 eller 1,5 time pr. gang. Alt er muligt. Det er dog min erfaring, at man får mest ud af min. 1,5-2 timer pr. gang (eller derover), fordi man har tid til at nå mere i dybden, og det derfor er mere tilfredsstillende. Derfor anbefaler jeg altid 2 sammenhængende timer frem for 1+1 time. Men valget er selvfølgelig dit.

Du får skræddersyet ethvert forløb efter dine behov og ønsker.

Jeg har erfaring for, at når vi virkelig lytter til os selv, finder vi svar, som kan være livsforandrende og menings- samt lykkeskabende. Mening og lykke/dyb glæde er for mig nært forbundne. Når vi finder ind til vores kerne og vores potentiale(r), meningen, det der giver os glæde og livsgejst – det, der gør det dejligt at stå op mandag morgen, følelsen af at være behøvet, at være en succes i sit eget liv, at ramme ned der, hvor man er god til det, man laver og er glad for det, at der er nogen, der har brug for den vi er, og det vi kan bidrage med og bringe ind i verden – dér finder vi essensen af os selv, det kompas, vi kan styre efter. Når vi er der, ved vi det.

Som sagt er min erfaring, at alle svarene ligger inden i os selv. De skal blot graves frem, og det har jeg særlige redskaber til.

Læs også:

Bliv kontaktet