Brug for mere overskud i hverdagen? – miniprogram til forældre, der giver mere energi og ro i hverdagen

MiniProgram til forældre, der giver mere energi, overskud og ro i hverdagen

I SofusHuset oplever vi, at mange forældre føler sig udmattede, stressede og presset i en grad, der ikke efterlader megen overskud til hverken dem selv eller deres familie og børn. Alt i hverdagen handler om logistik, konflikter, madlavning, handle ind, oprydning, hentning og bringning af børn til og fra fritidsaktiviteteer, sociale arrangementer m.m..
Med andre ord er der sjældent overskud til leg, hygge, afslapning og regenerering.

I SofusHuset kan du få udarbejdet et miniprogram, der virker effektivt, og som mærkes med det samme. Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk, hvis du vil høre mere eller bestille en tid.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Effektivt miniprogram, der virker afstressende og opbyggende
I SofusHuset har jeg udviklet et miniprogram af ”hjerne-øvelser”, der bare virker. De er opbyggende på din følelse af at være en god mor/far, de er selvværds-løftende, afstressende og mentalt udviklende. Det hjælper din hjerne til at se igennem det filter af stressforurening, der fortæller dig, at der aldrig er tid nok, aldrig omsorg nok, aldrig hjælp nok, aldrig kærlighed og støtte nok, aldrig plads nok. Væk med følelsen af, at du aldrig kan gøre det godt nok – lige meget, hvor meget du arbejder. Ind med følelsen af tilfredshed, glæde, ro, overskud, overblik, selvværd og tillid til dig selv som forælder og menneske. 

Med andre ord et program, der hjælper din hjerne med et sæt nye briller, der vil få din verden til at se anderledes og rarere ud. Lyder det utroligt?

Kom ind i SofusHuset og mærk det på egen krop. Jeg skræddersyr dit helt eget miniprogram, der passer specifikt til dine behov, og som vil tage dig ca. 2-5 min om dagen at lave.
Ring til SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofusHuset.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Hvad kræver det?

Det tager ca. 3 timer i alt at lave programmet sammen med dig (som er skræddersyet til dine helt specifikke behov), at øve teknikken med dig og gøre dig i stand til at lave programmet derhjemme.

Du kan lave øvelserne siddende, eller når du går i seng om aftenen – liggende. Den sidste metode vælger de fleste, fordi de ikke har tid i løbet af dagen, men når du alligevel er gået i seng, er det let lige at gå øvelserne igennem.

Synlig forandring
Dit liv vil mærkbart og synligt begynde at forandre sig med det samme, når du laver dette program.  Du kan bruge programmet resten af dit liv, til at fjerne stress, frustrationer, bekymringer, løfte dit selvværd og føle dig styrket i din forælderrolle og den, du er. Øvelserne vil i øvrigt kunne mærkes i dit liv generelt, på dit arbejde, med din ægtefælle/samlever, dine venner, kolleger og i samværet med din familie.

Har du brug for mere ro, overskud og energi i hverdagen, så ring til Sofushuset på tlf. 70-70 50 65.

Læs også:

Bliv kontaktet