En hel dag i SofusHuset – velvære, selvudvikling og afslapning

Mange har gennem årene været glade for muligheden for at kunne tilbringe en hel dag i SofusHuset med fuld fokus på velvære, selvudvikling og afslapning. En dag, der kun handler om Dig, Dine behov og Dine ønsker.  

Kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk, hvis du har brug for en hel dag, der kun handler om dig, og det, du har brug for, for at slappe af, få det bedre med dig selv eller for at blive klogere på dybere lag i dig selv og dit liv. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

En hel dag i SofusHuset – hvad består den af?

Dagen bliver skræddersyet efter dine behov og mulighederne er mange. En hel dag kan både være 5 og 6 timer.

 • Healing
 • Meditation – her væælger vi den type der passer bedst til dine behov og evt. temaer
 • Samtale og fordybelse
 • Omkodning af hjerne- og tankemønstre til ro, afslapning, fordybelse og/eller andre behov og temaer. 

 

Bemærk: man kan til enhver til fravælge en eller flere af dem, hvis man f.eks. ikke føler sig tiltrukket af meditation eller healing. Jeg anbefaler, at man læser om healing nederst på denne side under ”Læs også.. ”, hvis man ikke kender til eller har prøvet healing før. 

Man behøver ingen forudgående kendskab til noget. Der bliver taget fuld hånd om dig. Alt vil blive vist, instrueret og forklaret undervejs efter behov. 

En dag med fuldt fokus på afslapning, velvære og ro 

Vælger man en dag, der udelukkende handler om afslapning og ro, vil et fokus også være på, hvordan vi i – løbet af dagen – får afdækket og opløst de blokeringer, der evt. står i vejen for, at denne ro kan indfinde sig i din dagligdag. Du vil få redskaber, du kan tage med hjem og bruge med det samme og fremadrettet til at kunne facilitere denne ro videre i dit liv derhjemme. 

Det samme gælder uanset det tema, du vælger, der skal være styrende for dagen. Nogen bruger En hel dag i SofusHuset til at gå i dybden med et særligt tema – f.eks. kærlighed. Hvordan kan jeg positivt styrke mit kærlighedsliv eller manglen på samme. Hvordan tiltrækker jeg den mand/kvinde, jeg har brug for? Hvordan genfinder jeg gnisten i mit ægteskab/parforhold? etc.

Andre bruger En hel dag i SofusHuset til at komme hurtigt frem med udvalgte og særligt – for dem – potente livstemaer, der fylder.  

F.eks.:  

 • Grænser og grænsesætning 
 • Sygdom og helbred 
  Parforhold 
 • Egne potentialer, og hvordan man finder dem og følger dem 
 • Nye veje i livet 
  Mod og det at være modig 
 • Identitet – at finde tilbage eller hen til den, man i virkeligheden er 
 • Styrke – at finde sin egen iboende styrke og hvordan man bringer den i spil 
 • Andre selvudviklingstemaer 

I forbindelse med temaerne har jeg erfaret, at alle de 4 nævnte arbejdsformer med fordel vil kunne inddrages. Men valget er altid dit. Og ved du det ikke selv, så vær tryg i, at du vil blive guidet til den bedst tænkelige model, der vil styrke præcis din ”rejse” og dag i SofusHuset.   

Hvad får jeg ud af en hel dag i SofusHuset? 

Hvad end dit behov er ren afslapning og selvforkælelse, eller du ønsker at bruge dagen på at gå i dybden med et særligt emne – eller måske en kombination af de to, så vær sikker på, at du vil føle dig opløftet, rolig og meget mere afbalanceret, afslappet og ligevægt, når du forlader SofusHuset.

Du vil have fået vigtige indsigter i dit eget liv samt en forståelse af, hvad du har brug for fremadrettet til at gøre dit liv mere meningsfuldt, roligt og balanceret, og endelig vil du have fået redskaber, som du kan arbejde videre med fremadrettet.  

En hel dag med fokus KUN på dig 

Har du brug en hel dag med selvforkælelse og fokus KUN på dig, så ring til SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til: info@sofushuset.dk  

Det vil være en dag, hvor du får mulighed for at sætte dig selv først, give dig selv tid og plads til at få kikket på de dele af dit liv, der kræver særlig omsorg eller bevågenhed. En dag, hvor du kan tillade dig selv at sænke paraderne og bare tage imod og få den hjælp, omsorg og støtte du har brug for.  

Se nedenfor, hvad andre siger om En hel dag i SofusHuset.

Læs også

Bliv kontaktet