Hvordan udnytter jeg mit fulde potentiale?

Kender du det, at du føler, du indeholder mere? At du har mere i dig end det, der umiddelbart kan ses? Noget indeni dig selv, som du fornemmer ligger og slumrer, men som du ikke rigtig får brugt og måske ikke ved, hvordan du kan få ”foldet ud” og udnyttet.  

Det kan enten være, at du er i et job, hvor du ikke får brugt de sider af dig selv og de evner du har, der giver mening for dig, men det kan også være, at du faktisk føler, at du er på din rette plads / din rette hylde, men at du på en eller anden måde ikke kan tilgå særlige områder og sider af dig selv. Måske du føler, du er gået i stå eller sidder fast og ikke kan komme videre eller nå længere med det, du arbejder med.   

I SofusHuset kan du få hjælp til både at finde dine særlige iboende og medfødte potentialer, og du kan også få hjælp til at finde ud af, om der er blokeringer, der lukker nogle af dine evner og potentialer inde. Samtidig kan du få hjælp til at fjerne disse blokeringer, så du kan udnytte dit fulde potentiale.  

Kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk, hvis du har brug for hjælp til at udnytte dit fulde potentiale. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Spirituelle potentialer 

Jeg har i mange år oplevet et stigende fokus på og interesse for spiritualitet og spirituel opvågnen i SofusHuset. En stigende nysgerrighed fra mange, der har oplevet en sådan opvågnen, og som har brug for vejledning i forhold til, hvordan de håndterer og forholder sig til dette nye felt, dette nye spirituelle potentiale. 

Jeg opsøges også af mange og mere garvede og erfarne spirituelle, der søger hjælp til at åbne yderligere op for iboende potentialer, eller som har brug for hjælp til at lokalisere og åbne blokeringer, der gør, at de er gået i stå og ikke kan komme videre på deres specifikke felt.

Det er bl.a. alternative behandlere indenfor forskellige genrer. Der kommer også mange, der ikke arbejder med deres evner professionelt, men på et mere personligt plan eller i grupper med andre.  
Om man er ny i feltet, blot nysgerrig eller en ”gammel garvet rotte” :0), så kan det være berigende med sparring, råd og vejledning.  

I SofusHuset bliver man ikke mødt af hverken hierarki eller bedrevidenhed. Jeg har dyb respekt for enhver, der henvender sig, og arbejder ofte sammen med mange, der har arbejdet i det spirituelle felt i en levealder, og som er bærere af både dyb visdom og viden på deres felt. Enhver sparring her er ligeværdig 

Løber du ind i blokeringer omkring dine spirituelle potentialer, eller har du brug for et nyt syn på, hvilke spirituelle potentialer, der hører til dine kernekompetencer og hvilke, der ikke gør, så kontakt Christina Mellerup (mig) i SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk og book en tid. 

På samme måde, hvis du mener at have brug for spirituel sparring i fht. at til, hvordan du udnytter dine spirituelle potentialer bedre, eller hvis du oplever blokeringer, som bremser din spirituelle udvikling eller dit spirituelle arbejde. 

Hvem kan få hjælp? 

Som udgangspunkt alle, både private personer og mennesker, der kommer for at nå skridtet videre med deres forretning og f.eks. deres behandling. Jeg har flere i følgende kategorier: 

  1. Psykologer 
  2. Terapeuter  
  3. Fysioterapeuter 
  4. akupunktører 
  5. hypnoterapeuter 
  6. Healere indenfor forskellige genrer 
  7. kranio sakral teraputer 
  8. kropsterapeuter m. fl. 
  9. TFT-terapeuter (TankeFelt-Terapi)
  10. Massører

Hvad enten du har brug for hjælp til at udnytte dit eksisterende potentiale, finde ud af, hvad dit potentiale/dine potentialer er, eller du blot er nysgerrig på, hvad du rummer af potentialer og muligheder, så kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk og hør mere eller book en tid. 

Læs også:

Bliv kontaktet