Mangler dit barn livsglæde?

Livet kan i perioder vælte os, vores børn og unge med svære og hårde udfordringer. Oplevelser, der kan tage livsmodet helt fra os, og som gør, at vi mister tilliden til livet, til os selv og til de mennesker, der omgiver os. I Sofushuset oplever vi mange børn og unge, der som følge af f.eks. skilsmisse, dødsfald, tab af venner eller kærester, mobning, traumatiske oplevelser eller andet kan ryge helt ned i et sort hul, hvor alt lys og livsglæde slukkes. Som forælder kan man ofte observere, hvordan ens barn pludselig eller løbende trækker sig ind i sig selv og lukker af for alting – herunder familie, venner, skole og fritidsinteresser.

I sådanne situationer kan det være svært at vide, hvad man skal gøre, fordi døren netop er lukket, og det kan være svært at trænge ind og få ”hul igennem” til sit barn.

I SofusHuset har vi mange års erfaring med at åbne og motivere selv de mest triste, lukkede og sårbare børn og unge. Ring på tlf. 70-70 50 65, hvis du har et barn eller en ung, der har brug for at genfinde livsglæden i sit liv. Du kan også som forælder få gode råd og vejledning til, hvordan du kan tale med og støtte dit barn bedst muligt i processen. Ring og hør nærmere eller skriv til: info@sofushuset.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Forløb omkring Livsglæde og Mening (samt øget selvværd)

Man behøver ikke være helt udbrændt, for at et forløb omkring livsglæde kan give mening. Nogle gange kan vi opleve, at vores børn og unge bare er dybt demotiverede. De føler, at der ikke er mening med noget som helst. De synes skolen/gymnasiet er kedelig og ligegyldig, at hverdagen er grå og intetsigende, og de kan ikke rigtig se, at der er noget at stå op for.

Her har vi i Sofushuset gode erfaringer med at arbejde med en kombination af livsglæde og mening. Dette forløb handler i sin essens om at åbne verden for dit barn. Hjælpe dit barn/den unge af med de demotiverede briller og se de muligheder, der findes i livet/i verden. Hjælpe dit barn til at løfte sig ud over sin situation lige nu og åbne op for nye perspektiver i livet. Oplevelser, der venter, veje man kan gå. Muligheder for et godt og glædesfyldt liv. Disse forløb er også koblet med et fokus på at løfte dit barns selvværd.

Tænker du, at dette kunne være noget for dit barn (aldersgruppe 8-22 år), så kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofusHuset.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

Natur og livsglæde
I disse forløb tager vi indimellem ud af huset og ud i naturen. Dvs., at vi – når det giver mening og motivationen er der (og vejret er godt) – holder vores sessioner ude, mens vi går ture ved skov og strand. Dette har en fantastisk åbnende effekt. Ved de mindre børn (fra 8 år) er vi ofte også i dyrehaven tæt på Varna Palæet ved marselisborgskovene samt ved et hestestutteri på Djursland. Her kan man have de mest intense samtaler samtidig med dejlige oplevelser sammen med dyrene.

Mulighed for forløb i Århus og på Djursland
Ved klinikken i Århus ligger skov og strand nærmest i baghaven, og klinikken på Djursland ligger tæt på marker, hestestutteri og bondegårde med mulighed for hestefodring mm., og skoven ligger kun 5 min. væk, og stranden ca.10 min. væk. (sessioner til stranden på Djursland kræver derfor min. 1,5 time) Turen til og fra skov og strand er en del af sessionen og fyldes ligeledes med meningsfuld samtale.

Om dit barn er 8 eller 22 år, er erfaringen den samme. Naturen åbner op for ny energi og livsmotivation. Nogle foretrækker dog at samtale indendørs, og dette er selvfølgelig også muligt.

Kontakt SofusHuset

Har dit barn brug for mere livsglæde og/eller mangler dit barn en følelse af mening og motivation for livet og hverdagen, så kontakt Sofushuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofusHuset.dk

Hjælp til forældre
Det kan godt være meget energikrævende og indimellem angstprovokerende at have et barn, der mistrives og mangler livsglæde og livsmotivation. Har du selv brug for et løft samt mere energi og overskud, så se mere her:


Processen går hurtigere, når både barn og forældre får hjælp og vejledning

Det kan være en stor fordel at få råd og vejledning som forældre, da det erfaringsmæssigt gør, at processen generelt går hurtigere, og at dit barn kommer hurtigere tilbage på sporet. Når man som forældre får redskaber at møde sit barn med i denne proces får man selv mere gå-på-mod, energi og overskud, og dette smitter positivt af på dit barn.
Mange børn og unge oplever nemlig at have stor skyldfølelse overfor deres forældre over at påføre dem smerte og bekymring. Når de oplever, at deres forældre liver op og virker mindre påvirkede og tyngede viser erfaring, at børnene også slipper stor vægt fra deres skuldre.

At have et barn, der mistrives og mangler livsglæde og livsmotivation er hårdt og nedslidende for både barn og voksen.

Kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk, hvis du eller dit barn har brug for hjælp. Vi skræddersyer forløb, der passer præcis til dit barns og/eller dit behov.

Bliv kontaktet