Sygdom, stress og livskriser

Mange af os glemmer , som livet udfolder sig, at lytte til os selv, vores behov og ønsker samt til vores krop og dens signaler. Vi lever nogle travle liv og bliver derfor sårbare overfor for sygdom og stress, og ind imellem oplever vi at stå ansigt til ansigt med deciderede livskriser. Det kan være i vores eget liv eller hos en, der står os nær, hvilket kan forekomme tilsvarende voldsomt. Kriserne kan enten være sygdomsrelaterede eller opstå som følge af valg, vi har truffet, som ikke har været gode eller sunde for os.

Når kriserne er voldsomme og evt. livstruende har de det med at vælte os, og det kan være svært at rejse sig igen. Særligt svært kan det være at have energi til også at passe på sit barn i processen.

I SofusHuset kan du få hjælp til både dig selv og dit barn i form af støttende og vejledende samtaler og terapi. Du kan også få afstressende behandlinger og øvelser til jer begge, som afhjælper bl.a. udmattelse, opgivenhed og modløshed.

Ring til SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk for at høre, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig og/eller dit barn.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Vi er specialister i at genopbygge livsglæde

Jeg er specialist i at genopbygge livsglæde, tro på livet, genopbygning af tillid, håb og livsmod, og jeg kan også vejlede dig i svære samtaler med dit barn, hvis du selv har brug for støtte og vejledning her.
Jeg kan også tilbyde genopbyggende forløb til dig som forælder, der styrker dig i at komme videre og tage nye sunde og gode valg fremad i livet. Jeg kan hjælpe dig med det næste skridt i livet og med at rydde op efter traumatiske oplevelser, så du slipper den tunge bagage og kan finde fornyet energi og glæde og tro på dig selv og fremtiden.

Kontakt SofusHuset på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk hvis du vil høre mere om  forløb og muligheder for støtte og vejledning i dine svære perioder i livet. Jeg er her for at hjælpe dig og dit barn videre.

Læs også:

Bliv kontaktet