Skilsmisse – Hvordan støtter jeg mit barn bedst?

En skilsmisse kan være en voldsom oplevelse for mange børn og unge. Der går ofte en lang og ubehagelig periode forud, og selvom mange forældre tror, at de er i stand til at skjule for børnene, at noget er galt, fornemmer stort set alle børn alligevel, at et eller andet er på færde. Dårlig stemning, manglende glæde, energi og overskud i hjemmet. Børns radar er veludviklet, og de læser deres forældres kropssprog og non-verbale sprog – ofte uden at være bevidst om det.

Få hjælp og støtte til dit barn

I SofusHuset kan du få hjælp, råd og vejledning til, hvordan du støtter dit barn (og dig selv) bedst muligt i denne proces, så det går mindst muligt ud over skole, selvværd og livsmotivation.
Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk hvis du vil høre mere eller gerne vil bestille en tid.
Jeg skræddersyr forløb, der passer præcis til dine behov og den situation, du står i.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid?

Så er du meget velkommen til at ringe til SofusHuset

Skilsmisse og manglende skolemotivation

Skolemotivationen er ofte noget af det første, der ryger under eller efter en skilsmisse, og mange børn og unge oplever at komme bagud i skolen eller på uddannelsen, fordi de ikke har overskud og energi til at følge med. Andre begynder at mistrives i skolen/ på uddannelsen og bliver også ramt socialt, fordi de ikke har overskud eller lyst til at være sammen med andre.
Mange har derfor brug for hjælp til at komme tilbage på fode igen, men ofte er man selv ramt som forældre og har måske ikke det nødvendige overskud, der er brug for, til at kunne støtte sit barn, selvom man gerne vil.

Hvad enten du ønsker hjælp og redskaber til selv at kunne guide og hjælpe dit barn igennem en skilsmisse, eller du har brug for at få hjælp og samtalestøtte til dit barn, så kan du få det i Sofushuset.
Jeg har lang erfaring med forløb, der giver dit barn livsglæden og humøret igen, giver fornyet tro på og tillid til fremtiden samt øger skolemotivationen og energien til igen at indgå i sociale relationer.

Ring på tlf. 70-70 50 65 eller skriv til info@sofushuset.dk

Bliv kontaktet