Retreat på dejlige Ærø

Bestil et retreat på Ærø, og giv dig selv et velfortjent pusterum med plads til ro og fordybelse.

Overskud, Ro og Balance

Der sker noget, når man trækker stikket og bevæger sig helt væk fra hverdag, daglige gøremål og vante rammer. Undersøgelser viser, at hjernen bliver mere modellerbar, og vi har lettere ved at indoptage ny viden og læring, når rammer og omgivelser er nye og anderledes.  

I SofusHuset arrangerer vi dejlige retreats på Ærø i hjertet af den idylliske by Ærøskøbing. Fra huset, der ligger i udkanten af den gamle bydel, er der udsigt til hav samt Ærøskøbing Marina. Byen danner den skønneste ramme om disse retreats, der byder på både ro og afslapning, meditation, selvudvikling, gåture i naturskønne omgivelser, dejlig mad og meget mere. 

Fredag:

Kl. 11.20:
Ankomst til Ærø – Ved ankomst tilbydes en lille velkomstdrink og man vises tilrette i sit værelse.

Kl. 13.00:
Frokost – Så er der tid til at pakke ud, få en lille lur eller en dejlig tur ned til stranden med de små signatur-strandhuse (som Ærøskøbing er kendt for) eller til lystbådehavnen på den anden side af vejen.

Kl. 15.00 – 17.00:
Meditation og opstart af retreatets tema: Ro, overskud, nærvær og balance .

Kl. 18.30:
Aftensmad og hygge + evt et lille besøg i Ærøskøbings hyggelige isbutik, der ligger lige rundt om hjørnet på havnen med lækker hjemmelavet is.

Kl. 20.00:
Aftensmeditation – Der vil alle dage være snacks og frugt, te, kaffe, saft mm. Kaffepauser indlægges efter behov i løbet af dagen. 

Lørdag:

Kl. 09.00:
Morgenmad.

Kl. 10.00:
Morgenmeditation og fordybelse.

Kl. 11.00 – 13.00:
ntro til, hvordan man kan arbejde effektivt med at skabe ro, overskud og balance i livet. Introduktion til særlige mindsetøvelser ro og balance i kroppen.

Her vil du lære en særlig mindset-teknik og nogle særlige effektfulde mindsetøvelser og få lavet et personspecifikt program (i løbet af dagen), som du vil kunne mærke effekten af med det samme.

Dette program vil booste din krops evne til at finde tilbage til ro og balance. Du får dette program med hjem og vil kunne anvende det i dit liv fremadrettet. Virkningen vil kunne mærkes med det samme.

Kl. 13.00-14.00:
Pause og mulighed for afslapning og/eller en hyggelig gåtur.

Kl. 14.00:
Frokost.

kl.15.30-17.30:
Mindsetøvelser fortsat + (personlige programmer udarbejdes).

17.30-18.30:
Pause efter øvelserne – her anbefales det, at man ligger og slapper af og har fokus på og mærker kroppen og den effekt øvelserne har.

Kl. 18.300:
Aftensmad og hygge

Kl. 20.00:
Aftenmeditation

Søndag:

Kl. 09.00:
Morgenmad

Kl. 10.00
Morgenmeditation

Kl. 10.30 – 13.00
afslutning og afrunding af Overskud, Ro og Balance. Fælles gennemgang af, hvordan vi hver især kan og vil trække overskud, ro og balance med hjem til hverdagen.

Kl. 13.00-14.00
Pause og pakning

Kl. 14.00 -15.15
Frokost og farvel

Kl. 15.35
Færge afgår fra Ærøskøbing:

Hvis der er behov for det, kan det aftales, at man tager næste færge kl. 16.35 så der er mulighed for at slappe af og tage afsked med Ærøskøbing, en lille gåtur etc.

Bemærk: Retreatet er meget redskabsbasseret, så du har konkrete teknikker, du kan tage med hjem og bruge efterfølgende.  

Praktisk information

Varighed

Et retreat varer typisk fra fredag-søndag, men kan forlænges efter aftale.

Sted
Retreatet foregår i en lille hyggelig villa på små 180m2 i dejlige og romantiske Ærøskøbing på Ærø – kun 3 min. gang fra færgen lige i udkanten af den gamle bydel med udsigt til havet fra terrassen.
Antal
Der er plads til op til 8 personer. Det er også muligt at booke et retreat som enkeltperson eller 2-3 personer. Men så er prisen blot lidt højere (se nedenfor).
Indhold
Et retreat kan planlægges og skrædersyes efter behov, men fælles for dem er, at der vil være fokus på meditation, samtale, øvelser, gåture (efter ønske og behov) og sund og lækker mad.
Temaer for et retreat
Temaerne for et retreat kan som sagt aftales individuelt, og kan rumme flere felter indenfor selvudvikling, helbred, ro og balance.
Pris

Bliv kontaktet